Brown-cheeked Fulvetta

Habitat: Woodland

Moderate
Priority
Brown-cheeked Fulvetta
Alcippe poioicephala
Long-term Trend:
Rapid Decline
Current Annual Trend:
Stable
E
Other

Conservation
Categories

Global Red List:

Least Concern

Wild Life Protection Act:

Schedule-II

Additional Information p

India Woodland Long-term Trend (%) -66.72 -66.03 Long-term Trend CI (%) (-72.18, -60.46) (-70.75, -60.66) Current Annual Trend (%) 1.55 1.18 Current Annual Trend CI (%) (-0.59, 3.68) (-0.57, 2.94) Distribution Range Size (sq.km) 2,52,370 2,52,369 Distribution Range Size CI (sq.km) (251,970, 252,770) (251,970, 252,768)
Migratory Status Resident Habitat Specialization Forest Endemicity Non-endemic

See Interpreting Species Pages for a detailed explanation

To cite this page: SoIB 2023. State of India's Birds factsheet: Brown-cheeked Fulvetta Alcippe poioicephala (Habitat: Woodland) https://stateofindiasbirds.in/species/wdl-brcful1/. Accessed on 2024-07-18.

The contents of this page are made available under a CC BY license 

Woodland